email


...Η πιο χαμένη από όλες τις μέρες είναι εκείνη που δεν γελάσαμε (Nicolas Chamfort)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οι παρουσιάσεις PowerPoint (ppt) καθώς και τα videos ανοίγουν με ένα απλό click...ΧΩΡΙΣ DOWNLOAD!!!

Ευχαριστώ θερμά τους φίλους Gantemi, NickT, Nicky, Nightmare, Jonathan, Mks, Byron, Gio & Mmx για την συνεχή παροχή νέου υλικού

Καλή διασκέδαση!!!!

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Γράμματα χωρισμού



«Αγαπημένε μου,
ΑΝ δεν το κατάλαβες, έφυγα. Τα πράγματά μου τα πήρα όλα. Τα πράγματά σου, φυσικά, τα έκαψα. Ελπίζω η φωτιά που έβαλα να μην εξαπλώθηκε και στο διαμέρισμα της μάνας σου. Αλλά και να εξαπλώθηκε, δεν πρόκειται κανείς να στενοχωρηθεί. Λυπάμαι ειλικρινά που πασάλειψα τον Αζόρ με κόπρανα και φελιζόλ. Είχα πιει. Σου άφησα πάντως μια αλλαξιά ρούχα να φορέσεις. Αν και καταλαβαίνω ότι θα δυσκολευτείς να τα βγάλεις από τη λεκάνη της τουαλέτας. Συγγνώμη! Τα βιβλία σου τα έδωσα για ανακύκλωση. Τα CD ήταν τόσο άθλια που αποφάσισα να στα αφήσω. Τα βινίλια τα χαράκωσα, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχεις πλέον πικάπ.

ΑΓΑΠΗ μου! Μετά τον τελευταίο μας τσακωμό σκέφτηκα σοβαρά τη σχέση μας και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είσαι μεγάλος μαλάκας! Θα μπορούσες να είσαι ένα πλάσμα με ευγένεια, λεπτότητα, εξυπνάδα και ευαισθησία αλλά φαίνεται πως η φύση αποφάσισε ότι μπορείς να επιζήσεις και χωρίς να διαθέτεις τίποτα απ' όλα αυτά... Κάτι ανάλογο ίσως να λένε και για μένα, που έμεινα μαζί σου τους τελευταίους μήνες. Οτι συζούσα με τον μεγαλύτερο μαλάκα.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το σεξ τους τελευταίους μήνες ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Σ' αυτό βοήθησαν οι φίλοι σου. Μη στενοχωριέσαι που με χάνεις. Θέλω να ξέρεις ότι ο κόσμος είναι γεμάτος από ηλίθιες, ψυχανώμαλες τσούλες, ικανές να αντέξουν έναν τόσο ξεφτιλισμένο άνδρα σαν κι εσένα. Αντίο για πάντα καθίκι!

ΥΓ.1: Ελπίζω να τρως ακόμα τα νύχια σου. Πότισα το γράμμα με ούρα που πήρα απ' το νοσοκομείο. Μην ανησυχείς, η σύφιλη θεραπεύεται. Το ίδιο και οι μύκητες.
ΥΓ.2: Οχι όμως η ηπατίτιδα C...».


«Αγαπημένη μου,
ΤΟ είχα ψυλλιαστεί ότι θα φύγεις εδώ και καιρό. Από τότε που αποφάσισες να διακόψεις το πρόγραμμα απεξάρτησης απ' το αλκοόλ είχες τελειώσει όλα τα ποτά στο σπίτι, την κολόνια και το άφτερ σέιβ μου.

ΑΓΑΠΗ μου: κατάλαβα ότι επιτέλους έφυγες γιατί ξεβρώμισε το σπίτι. Κοίταξα κάτω από το κρεβάτι και είδα ότι τα ρούχα σου έλειπαν. Εφυγες βιαστικά και ξέχασες να απενεργοποιήσεις το σύστημα πυρόσβεσης, με αποτέλεσμα τα πράγματά μου να είναι λίγο βρεγμένα, αλλά εντάξει.

ΠΟΙΟΣ είναι ο Αζόρ; Εγώ δεν είχα ποτέ κατοικίδιο. Προφανώς, μέσα στη ζάλη σου από το ποτό, ξέσπασες πάλι πάνω σε κάποιο αδέσποτο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έριξες τα ρούχα της κηπουρικής στη λεκάνη της τουαλέτας. Είδα ότι επιτέλους άδειασε η βιβλιοθήκη από τα Cosmopolitan που θεωρούσες Βίβλο της γυναίκας. Οσο για τους δίσκους μου, ξέχασες ότι τους έχω μεταφέρει εδώ και καιρό σε mp3; Αν θυμηθείς, στο τελευταίο πάρτι είχαμε χρησιμοποιήσει τα CD για σουβέρ και τα βινίλια για να σερβίρουμε καναπεδάκια.

ΛΑΤΡΕΙΑ μου: ελπίζω να δεις κι εσύ κάποτε το video που τράβηξα όταν έπαιρνες ναρκωτικά και έκανες παρτούζα με τους υποτιθέμενους φίλους μου. Ηταν η πρώτη μου παραγωγή πορνό με ερασιτέχνες ηθοποιούς, που σου τους γνώρισα σαν φίλους μου. Λυπάμαι που έφυγες χωρίς να πάρεις την αμοιβή σου, η οποία δεν θα 'ταν κι άσχημη αφού πούλησα το video για 200.000 ευρώ. Δεν στενοχωριέμαι, πάντως, θα βρω άλλη πρωταγωνίστρια για την επόμενή μου τσόντα που να μην έχει κυτταρίτιδα.

ΥΓ.1: Ελπίζω να ξεμεθύσεις σύντομα και να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό που μου έστειλες ήταν e-mail. Είμαι περίεργος να μάθω πού έριξες τα ούρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin