email


...Η πιο χαμένη από όλες τις μέρες είναι εκείνη που δεν γελάσαμε (Nicolas Chamfort)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οι παρουσιάσεις PowerPoint (ppt) καθώς και τα videos ανοίγουν με ένα απλό click...ΧΩΡΙΣ DOWNLOAD!!!

Ευχαριστώ θερμά τους φίλους Gantemi, NickT, Nicky, Nightmare, Jonathan, Mks, Byron, Gio & Mmx για την συνεχή παροχή νέου υλικού

Καλή διασκέδαση!!!!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τι σου κάνει η τεχνολογία...


Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα, αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβρη για να ξεφύγουν λίγο από το πολύ χιόνι και το ψοφόκρυο.

Είχαν κανονίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο που πέρασαν και τον μήνα του μέλιτος.

Επειδή και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη. Ο άντρας φτάνει λοιπόν στο ξενοδοχείο, πάει στο δωμάτιο και βλέπει πως πλέον υπάρχει laptop με μόνιμη σύνδεση στο internet. Αποφασίζει λοιπόν να στείλει mail στη γυναίκα του.

Κατά λάθος πληκτρολογεί ένα χαρακτήρα λιγότερο στον παραλήπτη του e-mail και το στέλνει αλλού χωρίς να καταλάβει τι έκανε. Στο Χιούστον μια χήρα έχει μόλις γυρίσει από την κηδεία του άντρα της και τσεκάρει για κανένα συλλυπητήριο mail από φίλους και συγγενείς.

Μόλις διαβάζει το πρώτο, βγάζει μια φωνή και λιποθυμάει!

Ο γιος της μπαίνει στο δωμάτιο, βρίσκει τη μητέρα του στο πάτωμα και κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή.

Το mail έγραφε:

Προς: την αγαπημένη μου γυναίκα
Θέμα: Έφτασα

Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα.Έχουν laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα. Όλα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με μένα.

Υ.Γ. ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΤΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin