email


...Η πιο χαμένη από όλες τις μέρες είναι εκείνη που δεν γελάσαμε (Nicolas Chamfort)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οι παρουσιάσεις PowerPoint (ppt) καθώς και τα videos ανοίγουν με ένα απλό click...ΧΩΡΙΣ DOWNLOAD!!!

Ευχαριστώ θερμά τους φίλους Gantemi, NickT, Nicky, Nightmare, Jonathan, Mks, Byron, Gio & Mmx για την συνεχή παροχή νέου υλικού

Καλή διασκέδαση!!!!

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

FarmVille τέλος από το Facebook;


Το πιο διάσημο Facebook application, Farmville μάλλον διακόπτει σύντομα την ζωή στον «ξενιστή» του και σκοπεύει να ακολουθήσει την δική του πορεία με το Zynga Live. O Mark Pincus, CEO της δημιουργού του Farmville έχει ήδη ενημερώσει τους υπαλλήλους του ωστε «να προετοιμάζονται για την δημιουργία του Zynga Live”.

Οι σχέσεις μεταξύ Facebook και Zynga βρίσκονται στο ναδίρ καθώς η πρώτη έχει «εκνευριστεί» ιδιαίτερα με τα σενάρια απόσυρσης του Farmville από το δίκτυο της.

Η τεράστια επιτυχία που γνωρίζει η εν λόγω εφαρμογή, την οποία χρησιμοποιούν περισσότερα από 80 εκατομύρια χρήστες, περίπου 1 στους 4 χρήστες του Facebook, άναψε το πράσινο φως στην Zynga ώστε να δει τις προοπτικές που θα μπορούσε να έχει σαν ξεχωριστή υπηρεσία.

Αυτό που θα χάσει το Facebook σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, είναι το 30% των κερδών από τη χρήση των Facebook Credits τα οποία και ξοδεύονται στο Farmville.

Αν και το Facebook ρωτήθηκε από το TechChrunch, δεν έκανε κάποιο σχόλιο, οδό την οποία ακολούθησε και η άλλη πλευρά.

Πηγή: Myplaisio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin